WhatsApp Destek Hattı
0532 541 09 13

Şehirler Arası Taşımacılık

İşimiz hem şehir içi hem de şehirler arası taşımacılık hizmeti vermek. Daha çok ev taşımacılığı talebi aldığımız için araçlarımız ev eşyaları için özel olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte, büro ve ofis mobilyaları gibi daha çok temiz taşımacılık işlemi gerçekleştirmekteyiz. Şehir içi nakliyat ile şehirler arası nakliyat işlemlerimiz arasında hizmeti olarak hiçbir fark bulunmamaktadır.

Bitlis UMUT Evden Eve Nakliyat

Genellikle şehirler arası taşımacılık işleri için nakliye sigortası yapılmaktadır. Uzun yol gidileceğinden kaza yapma riski daha fazla olabileceği için eşyaların güvence altına alınması nedeniyle eşyalarınızın değerinde Bitlis evden eve nakliyat sigortalı yapılır ve öyle taşıması gerçekleştirilir. Tek fark, sigorta işlemidir. Müşterilerimiz özellikle talep ederlerse şehir içi nakliye işlemlerimiz için de sigorta yapabilmekteyiz. Bunun dışında yapılan paketlemeler, eşyaların asansörle taşınması, araçların yeterliliği gibi bir çok etken aynı olmaktadır.

Bitlis Umut Evden Eve Nakliyat farkı ile sizler de dilerseniz şehir içi veya şehirler arası her türlü nakliye ihtiyaçlarınızda bizden destek alabilir. Taşınma işini hem profesyonel hem de uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Değerli görüşlerinizi bizden esirgemeyin.